Kantoor

Coolsingel 120 3011AG Rotterdam

Over Ons

Wij zijn locatiesenevents.nl en wij helpen met het promoten jouw locatie. We hebben een heleboel locaties die we promoten en we zouden jou ook graag helpen! Door je locatie op onze website te adverteren vergroot je het bereik van potentiële nieuwe klanten. We bieden een mogelijkheid om je leads per maand te verhogen. 10 jaar ervaring in locaties en evenementen

Uniek aan adverteren op De hoge kwaliteit van de toepassingen ronde vindbaarheid in Google Geen commissie op verkoop, slechts 1 vast jaartarief.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties om te promoten, dus als je een vergaderzaal, feestzaal, trouwzaal of bedrijfsevenement hebt waarvoor je reclame wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het promoten van trefpunten en evenementen, dus we weten hoe we je locatie bij de juiste mensen onder de aandacht kunnen brengen. We werken met je samen om een vermelding te maken die al je beste eigenschappen in de verf zet en je helpt meer klanten aan te trekken

Locaties en Events is een bemiddelaar tussen klant en aanbieder.

Adverteren op onze site is een geweldige manier om je bereik te vergroten en meer leads te krijgen. Er zijn geen commissiekosten, dus je betaal je alleen een vast jaarlijks tarief. Bovendien zijn onze vermeldingen van hoge kwaliteit en gemakkelijk doorzoekbaar op Google. Als je geïnteresseerd bent om aan de slag te gaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bent u op zoek naar de juiste partner om uw locatie of activiteiten onder de aandacht te brengen van de zakelijke boeker die een afdelingsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding idee, personeelsfeest, vergadering, relatiedag, incentive, congres, of kinderdagverblijf zoekt?

Locatiesenvents.nl heeft een sterk netwerkbereik van de belangrijkste spelers met locaties en parameters voor uw arrangementen. Met onze overzichtelijke site opereren en promoten wij onafhankelijk om de zakelijke boeker de juiste informatie en contacten te verschaffen, teneinde het te organiseren evenement tot een succes te maken.