Wij zijn uw partner voor de promotie en het boeken van uw locatie. | Contact
15337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15337,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Kantoor Rotterdam

Kantoor Den Haag

Wilt u meer uitleg over onze diensten dan kunt contact opnemen.

Bent u op zoek naar de juiste partner om uw locatie of activiteiten onder de aandacht te brengen van de zakelijke boeker die een afdelingsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding idee, personeelsfeest, vergadering, relatiedag, incentive, congres, of kinderdagverblijf zoekt?

Locatiesenvents.nl heeft een sterk netwerkbereik van de belangrijkste spelers met locaties en parameters voor uw arrangementen. Met onze overzichtelijke site opereren en promoten wij onafhankelijk om de zakelijke boeker de juiste informatie en contacten te verschaffen, teneinde het te organiseren evenement tot een succes te maken.

Team Locaties en Events 

Naam: D.Tromp
Functie: Algemeen directeur (eigenaar)

“We zijn continu bezig om te kijken, hoe we onze sites de beste content kunnen geven. Dit zodat onze  gebruikers ons blijvend weten te vinden. Hierdoor halen adverteerders een optimaal rendement van hun reclame-euro kunnen verwachten”

Naam: Alex van der Heuvel 
Functie: Account manger 

“Ik werk met veel enthousiasme voor deze sites. De band die je opbouwt met de tevreden klanten maakt het werk enorm leuk.”

Naam: Teun Vermeulen 
Functie: Design en administrate 

Verantwoordelijk voor www.devergaderruimte.nl en www.defeestruimte.nl. Voor deze sites verzorgt hij de administratie en draagt zorg voor het behoud van de relaties.

Het onderhouden van de sites wordt door hem nauwkeurig en precies uitgevoerd. Op deze manier komen de bezoekers bij een goede vermelding, en komen de aanvragen ook op de juiste plek.

Mocht u nog vragen hebben zijn we u graag van dienst

[email protected]

Kantoor Rotterdam

085 130 8999

KVK nummer : 60820403

BTW nummer :NL136648423b03

Coolsingel 120 3011AG Rotterdam

Kantoor Den Haag

Kantoor Stichthage 11e

Koningin Julianaplein 10 2595 AA Den Haag

085 130 8999

KVK Gegevens

KVK nummer : 60820403

BTW nummer :NL136648423b03