Wij zijn uw partner voor de promotie en het boeken van uw locatie. | Over ons
15333
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15333,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Over ons

Locatiesenevents.nl is de overkoepelende bedrijfsnaam voor een onze succesvolle websites

Locaties en Events bevat een uniek netwerk van locaties die zijn gerangschikt op type evenement of activiteit. Onze missie is het u zo makkelijk mogelijk maken om een locatie te vinden. Wij rangschikken ons enorme netwerk van locaties op een aantal zoekmachines waar u snel, eenvoudig en op een transparante manier een locatie kunt vinden én boeken.

Of u nu op zoek bent naar locaties voor zakelijke evenementen, naar een feestlocatie of zelfs naar een kinderdagverblijf, wij hebben er het netwerk en de zoekmiddelen voor. De aanbieders op onze websites zijn onafhankelijke ondernemingen, maar door middel van ons strenge keurmerk waarborgen wij de kwaliteit en service van alle locaties die u via ons netwerk kunt vinden en boeken!

Web Design0%
Marketing 0%
Tevreden klanten 0%

Locaties en Events is een bemiddelaar tussen klant en aanbieder. Het is voor ons belangrijk dat beide partijen een goed resultaat weten te boeken met een zoekopdracht. Met ons wekelijks groeiende aantal aanbieders zullen klanten altijd een locatie van hun gading weten te vinden. En doordat wij de aanbieders op heel specifieke zoekmachines hun locatie aan laten bieden vergroten wij de kans dat ze gevonden én geboekt worden.

Op dit moment hebben wij zeven gespecialiseerde zoekmachines in ons netwerk. Dit zijn:

locaties in Nederland

Devergaderruimte.nl –  Zoek hier naar locaties voor uw volgende teammeeting, heisessie of projectvergadering.

Defeestuimte.nl – Allerlei locaties om een geslaagd feest te organiseren.

Kinderdagverblijfvergelijk.nl – Hier vindt u de beste kinderdagverblijven van Nederland

Decongreslocatie.nl – Congressen groot en klein hebben altijd een locatie nodig. U vindt altijd een locatie voor uw evenement hier.

Hetbedrijfsuitje.nl – Boordevol met aanbieders van bedrijfsuitjes. Nooit meer een saai bedrijfsuitje met het aanbod op deze site!

Detrouwruimte.nl – Bent u een huwelijk aan het plannen? Kijk dan vooral hier!

Detraininglocatie.nl – Up zoek naar de beste plaats om uw training te geven? Kijk dan vooral naar het aanbod op deze zoekmachine!

Wij selecteren het aanbod op onze netwerksites zorgvuldig. Zo zorgen wij ervoor dat alle zoekresultaten die wij u tonen ook echt voldoen aan de beschrijving van de aanbieder. Ook checken wij alle mogelijke evenementen die in een locatie mogelijk zijn. Daardoor kan het gebeuren dat u op devergarderruimte.nl dezelfde locatie vindt als bijvoorbeeld op detraininglocatie.nl. Een locatie kan immers multifunctioneel zijn.

De medewerkers van Locaties en Events zetten zich in om u te helpen bij het behalen van uw doelstellingen en ideeën. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van het aanbod op onze site, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Ook staan wij altijd open voor het toevoegen van meer aanbieders aan onze database. Wij staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

locaties in Nederland
q
7

Websites

q
2569

Locaties

q
14569

Bezoekers per dag

Uw LocatiesEnEvents team!

Dennis Tromp / Oprichter en algemeen directeur.
Teun Vermeulen / Administratie, facturatie en back-office
Alex Van Den Heuvel / Sales en accountmanagement
Linda van veen / administratie, facturatie en back-office

Meer weten Neem gerust contact met ons op